Čuvanje Pasa

Pansion za pse Life with DOGGO pruža 24h čuvanje Vašeg psa

 

Pansion Life with DOGGO, je koncipiran poput vrtića za boravak dece. Naši psi su naša porodica. Zašto bi Vašeg člana porodice ostavljali samog skoro celog dana. Može se povrediti ili iz protesta ili iz dosade napraviti veliku štetu, stvarima u kući ali pre svega sebi. Dok ste Vi na poslu, mi Vam možemo čuvati ljubimca. Još bolje, možemo doći po njega i vratiti ga kući kada Vi dođete sa posla.

Ako je Vaš ljubimac navikao da spava sa Vama u krevetu, postoji i mogućnost da i to bude ispunjeno. Ne možemo mu zameniti Vas, ali ćemo se truditi da budemo brižljivi i nežni u Vašem odsustvu, tako da Vaš mezimac lakše preboli odvajanje.

 

Cuvanje-pasa

 

Kad god morate da otputujete a ne možete povesti svog ljubimca, možete ga poveriti nama. Bez obzira da li je Vaše odsustvo kraće ili duže, da li morate na poslovni put ili idete na godišnji odmor, mi Vam stojimo na raspolaganju. Razmislite samo koliko ste putovanja propustili, zbog popisa Avio kompanija o prevozu ljubimaca, zbog obaveznih vakcinacija, karantina u drugim državama, koliko samo smeštaja nije pet friendly. Ali mi smo sada tu. Ne morate moliti ni rodbinu,, ni komšije da Vam pričuvaju ljubimca. Mi ćemo biti srećni da pomognemo. A verujemo da će Vašem ljubimcu biti neverovatno lepo i udobno kod nas. Uz svu ljubav od nas, steći će i nova prijateljstva među svojom vrstom. Socijalizovaće se, stećiće dobre navike u higijeni i druženju.

Uživaćemo u svakom trenutku provedenom sa Vašim ljubimcem a pri tom ćemo Vas redovno obaveštavati i slati fotografije i snimke, a naravno uvek je tu i live camera, pa se možemo uživo gledati u toku Vašeg odsustva.

Da ne brinete, mi smo tu da pružimo brigu i ljubav a za zdravlje je zadužena Veterinarska stanica u Jagodini sa kojom imamo ugovor o poslovno tehničkoj saradnji. Tim vrhunskih stručnjaka nam je na usluzi 24 /7. Naravno, prvo ćemo uvek pozvati Vašeg veterinara, jer on najbolje poznaje Vašeg ljubimca.

Ukoliko postoji potreba za dodatnom negom, dlake, noktiju i ostalog, tu je Salon za šišanje i negu pasa Groom room, sa izvrsnim grumerom, sa kojim imamo odličnu saradnju. Uz određeni dogovor, nadoknadu, kao i sa popustom za korisnike pansiona Life with DOGGO, mi Vam možemo obezbediti prevoz do salona, kao i njihove usluge.

 

Raspored aktivnosti u pansionu za pse Life with DOGGO

 

Imamo tačnan raapored aktivnosti, dnevnih i noćnih. Kada jedemo, kada šetamo, kada se kupamo, kada spavamo a najviše vremena nam treba kada se mazimo i dremamo.
Prijem novih i dolazak stalnih korisnika je ujutru do 8 časova.
Od 8 do pola 8,30 jutarnji obrok
Od 8,30 do 9,30 obavljanje fizioloških potreba napolju
Od 9, 30 do 14 odlazak kod grumera ili veta po potrebi
Od 9,30 pa 19 časova Vaši ljubimci imaju vremena za igru napolju ili unutra zavisno od vremena. Vreme za maženje, spavanje ili trčanje, igru sa drugarima ili učenju trikova.
Os 19 do 19, 30 drugi obrok
Od 19,30 do 20,30 obavljanje fizioloških potreba napolju
Oko 21 do 22 smeštanje po apartmanima za spavanje.
Ko želi može spavati u dnevnoj ili u krevetu ili fotelji.
U toku cele noći nadzor se vrši preko video nadzora i lično obavezno dva puta, mada su zaposleni 24 sata sa njima u pansionu.

 

Prijem psa u pansion


Za prijem je potrebno najaviti se, izvojiti malo vremena, popuniti upitnik, potpisati ugovor. Preduslov za prijem je da pas mora biti zdrav, vakcinisan, čipovan, očišćen od parazita, krpelja, buva i glista. O svemu ovome mora imati potvrdu. Ako vlasnik ne može to  da obezbedi, rešićemo i to jednostavnim odlaskom kod veterinara, naš prevoz, naš ili Vaš veterinar, Vaša nadoknada.


O Vašim ljubimcima vodi brigu tim sačinjen od stručnjaka veterimarske struke, veterinarskih tehničara, grumera, ljubitelja, volontera, članova porodice i vlasnika pansiona Life with DOGGO.
 

 

 

Naši gosti