Prevoz pasa

Prevoz pasa do pansiona

 

Pansion Life with DOGGO ima svoje vozilo, miniven koji je prilagođen za prevoz pasa-

Ako želite i ako je pas navikao na vožnju pa je miran, može se voziti na zadnjem sedištu sa Vama ili sam. Naravno, ne samo kada ste na poslu.

Pansion za pse Life With Doggo ima prevoz sa sopstvene potrebe koji je prilagodjen potrebama Vašeg ljubimca. Obavlja se po Vašoj želji i potrebi ako nemate sopstevni prevoz do pansiona. Ako nama poveravate čuvanje ljubimca a ne možete da ga dovedete kod nas u zakazano vreme i na dogovoreno mesto naš minivan će stići do bili kog dela Jagodine, Čuprije, Paraćina, Rekovca, Svilajnca i Despotovca. Zaposleni u pansionu Life With Doggo su iskusni vozači i ljubitelji pasa a minivan je prilagođen udobnom prevozu Vaših ljubimaca.

Za  prevoz pasa (bez vlasnika) obezbeđeni su transporteri za manje i srednje pse.

 

prevoz pasa do pansiona za pse

 

Takođe u zakazanom terminu za prijem možemo doći po vas i Vašeg ljubimca pri čemu se on može voziti sa Vama na zadnjem sedištu. Ako nemate prevoz a korisnici ste usluga pansiona za vreme boravka Vašeg psa u pansionu možemo ga našim prevozom odvesti kod veterinara ili grumera po unapred dogovorenoj ceni takvog paketa usluga.

 

Nega pasa:

Nega pasa obavlja se svakodnevno, od higijenskih navika i umivanja, pranja šapa i sanitarne zone do češljanja.

Za viši nivo ulepšavanja imamo saradnju sa izvrsnim grumerima koja podrazumeva: kupanje, češljanje, furminiranje, sečenje noktića i tako dalje.

Ove usluge se naplačuju po postojećoj ceni grumera.

 

Nega pasa

 

Naši gosti