O pansionu

O pansionu za pse Life with DOGGO

 

Pansion za pse Life with DOGGO je pansion za čuvanje  svih vrsta i veličina pasa. Potrebno je samo da su zdravi i socijalizovani.
Nalazi se u Jagodini, u mirnom delu grada, sa leve strane biciklističke staze koja vodi u Trnavu, putem za Kragujevac.

Samo ime pansiona  Life with DOGGO, Vam kaže da je u smeštaju sve je podređeno životu sa psima.
Smeštaj pruža idealne uslove za boravak Vašeg psa. U kući veličine 100  kvadrata ima mesta za svakog gosta.
Sam ulaz u smeštaj ima dupla vrata, radi zaštite Vašeg ljubimca od nepredviđenog ulaska ili izlaska. Takođe, radi opšte higijene, u pretsoblju se obavlja dezinfekcija nogu.

 

O pansionu za pse Life with DOGGO


Prostrana dnevna soba, toplih tonova, omogućava igru, kao i dremanje na ugaonoj garnituri i foteljama, te prostirkama i jastucima, koji su tu radi udobnosti Vašeg psa. Muzika koja se čuje sa ozvučenja deluje umirujuće i nežno na Vašeg ljubimca a ako želi, može na velikom plazma TV-u, gledati sa nama crtaće ili Animal planet. Dnevna soba je klimatizovana i time stvara optimalne uslove za boravak.

Kada dođe vreme za hranu ili spavanje, velika spavaonica, sa 10 apartmana obojenih nežnim tonovima, takođe klimatizovana, pružiće svakom psu najprijatniju temperaturu kao i mogućnost da se osami dok se hrani ili ako mu treba malo mira za spavanje. Svaki apartman je izdignut od poda,izolovan eko tablama. Sadrži krevetić, ćebence (možete poneti i omiljeno od kuće) kao i činije sa vodom i hranom. Tu je i podna pelena ako zatreba. Apartmani su otvoreni i omogućavaju Vašem ljubimcu da izabere kada će se distancirati a kada pridružiti društvu u dnevnoj sobi. Takođe, na svakom apartmanu pisaće ime Vašeg ljubimca, a dobiće i ogrlicu sa svojim imenom. Na svakom apartmanu postoji tabla koja pored imena psa i  imena vlasnika, sadrži neophodne informacije o psu, karakteru, ishrani, alergijama, zdravlju itd kao i važne brojeve telefona. Pored toga što se za  svakog psa vodi dosije, ovakvi podaci moraju biti na vidljivom mestu za svakog  zaposlenog u pansionu.

 

O pansionu za pse Life with DOGGO

 

Ishrana Vašeg ljubimca se u pansionu vrši po želji vlasnika i preporuci veterinara. Hrana koju mi nudimo može biti iz široke ponude veterinarske stanice, ili pet šopa a Vaše je samo da izaberete u skladu sa navikama Vašeg psa ali takodje i po preporuci struke.

Pansion Life with DOGGO, ima travnato dvorište od 5 ari koje je ograđeno tako da ni jedan ljubimac ne može da izađe, a ne može da uđe nijedan nezvani gost. Sadrži dva dela, jedan sa velikim igralištem, preprekama, igračkama, peskom, a drugi pokriven velikom nadstrešnicom, tako da se dvorište može koristiti tokom cele godine. Takođe imamo i mali plastični bazen gde se u najtoplijim mesecima psi mogu rashladiti i izigrati u svežoj vodi.

Dvorište je osvetljeno tako da ga možemo koristiti i u večernjim satima. Jednim delom je natkriveno pa psi mogu biti napolju na svežem vazduhu i kada je loše vreme. Za boravak napolju, igru i uživanciju zaduženo je osoblje pansiona, tako da Vaš ljubimac nikada nije sam i bez nadzora.

Naši gosti